hits

PARIS UPDATE!

09.10.2015 - 00:08 Ingen kommentarer

(Edit: dette innlegget ble skrevet i går, men veldig dårlig nett her nede, så fikk postet det først i dag)
Hei alle! Håper alt står bare bra til i Norge, eller hvor dere nå enn befinner dere :-) I går hadde vi en rolig dag her i Paris- været var litt så som så, så vi brukte dagen på litt shopping. Vi tok først turen litt utenfor Paris til Primark, men må si det var litt skuffende. Det var kaos og dårlig utvalg, men jeg fikk nå likevell røsket med meg noe småtteri. Jeg tenkte jeg kunne vise dere alt jeg har kjøpt meg når jeg er tilbake i Norge hvis dere ønsker det?
Uansett! Vi dro deretter videre til det kjente kjøpesenteret Les Galeries Lafayette Haussman. Det er vanvittig stort, og huser alle de store merkevarene som Givenchy, Chanel og Prada, samt litt mindre butikker som Top Shop og American Apparel. 

 

Etter litt shopping dro vi videre til Opéra national de Paris for å ta litt bilder. Det er så mye fint å se her i Paris, uansett hvor man snur seg er det gull og flotte bygg. 

I dag har vi vært i Versailles, men det blir jeg nødt til å blogge om senere, for nå skal vi ut i båt på Seinen etterfulgt av en god middag ute. Gleder meg!!
Snakkes senere.


Klem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar